TOP 09: Připomínáme si vpád vojsk

21.08.2016 13:15

Abychom si svobody vážili, nesmíme zapomínat. Právě před 48 lety jsme po vpádu vojsk Varšavské smlouvy ztratili svobodu na desítky let.

TOP 09: Připomínáme si vpád vojsk
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Členové TOP 09 se proto dnes sejdou, aby připomněli, že svoboda je ta největší hodnota. Nejprve v 11 hodin čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg jako zástupce Poslanecké sněmovny PČR položí květiny u budovy Českého rozhlasu v Praze. Budova rozhlasu byla první, kterou okupanti obsadili.

Samotná akce TOP 09 k výročí okupace, která připomene i jména obětí, začne ve 14 hodin na Václavském náměstí u sochy svatého Václava. Zúčastní se jí členové pražské TOP 09, předseda poslaneckého klubu František Laudát, europoslanec Jaromír Štětina, kandidáti do Senátu Jakub Lepš, Jiří Holubář a další podporovatelé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.