Udženija (ODS): Tohle je úplně sprosté oblbování voličů a Pražanů od pana Čižinského

30.10.2018 14:35

Komentář na facebookovém profilu k rozhovoru Jana Čižinského pro Novinky.cz

Udženija (ODS): Tohle je úplně sprosté oblbování voličů a Pražanů od pana Čižinského
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija, 1. místopředsedkyně ODS

Když čtu výroky pana Čižinského, tak si říkám, jestli náhodou nejsem v nějakém špatném snu. Nevím, jestli si ten člověk myslí, že trpíme všichni nějakou ztrátou paměti. On přeci v té předchozí koalici, která mu dle jeho slov nechala Prahu ve špatném stavu, celé 4 roky seděl!

On se na tom špatném stavu osobně podílel a má za něj přímou odpovědnost! Tohle je úplně sprosté oblbování voličů a Pražanů.

Další úplně zcestná věta, kterou řekl: „Ale předseda klubu zastupitelů bude podle mého silná figura, protože je to vlastně radní, který nezvedá ruku.”

Předseda klubu prostě radní NENÍ a nikdy nebude. Je to opět naprosto cílená manipulace z jeho strany. Radní za svá hlasování v Radě hl. města Prahy nesou plnou politickou a osobní odpovědnost, předseda klubu v rámci rozhodování Rady hl. města nenese žádnou odpovědnost.

Tak jak to pan Čižinský deklaruje, to v přeloženém slova smyslu znamená: Budu vám do toho kecat a budu vás kritizovat, když mně nebudete poslouchat.

Pro spasitele je to přeci velké riziko umazat se odpovědností. To je lepší zůstat poslancem za KDU-ČSL, mít imunitu a být silná figura, něco jako „politický poradce“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

23:08 Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k zákonu o zemských znacích a vlajkách