VV: Novým předsedou strany je Jiří Kohout

25.01.2014 14:30

Předsedou Věcí veřejných na 17. konferenci Věcí veřejných 25.1 byl zvolen Jiří Kohout.

VV: Novým předsedou strany je Jiří Kohout
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Nové vedení Věcí veřejných

Přerovský politik klade důraz na regionální původ strany, na poctivou práci lidí Věcí veřejných na komunální úrovni, kdy v posledních volbách bylo přes 300 zastupitelů v barvách strany.

Na komunální úrovni chce bojovat s klientelistickým systémem, který sužuje kraje. Rád by otevřel komunikaci dovnitř strany a obnovil akademii pro komunální politiky. Dlouhodobě bude prosazovat přímou volbu starostů, což považuje za prioritu. Ve spolupráci s poslanci Věcí veřejných bude prosazovat programové priority strany, jako například zákon o NKÚ, omezování lichvy a hazardu a boj proti korupci.

Nový předseda byl volen společně se svým týmem místopředsedů, kdy 1. místopředsedkyní strany se stala Olga Havlová a řadovými místopředsedy jsou Davida Kádner a Miroslav Malchar.

Dalšími řadovými předsedy se stala herečka a kostýmní výtvarnice Simona Chytrová, lékařka a zastupitelka v Týnci nad Sázavou Alice Čečilová a manažer ze Středních Čech Jan Ježovica.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

8:14 Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci a odvolání nominace Pavla Tuleji na post m…