Válek (TOP 09): K mnoha věcem je potřeba přistupovat odborně a s určitou mírou zkušenosti

12.08.2018 13:56

Kandidátku v Brně povede lékař-radiolog, profesor medicíny a stávající poslanec za TOP 09 Vlastimil Válek.

Válek (TOP 09): K mnoha věcem je potřeba přistupovat odborně a s určitou mírou zkušenosti
Foto: TOP 09
Popisek: Vlastimil Válek

„Průzkumy dokazují, že Brno je městem, ve kterém se dobře žije. My se s tím ale nechceme spokojit. Stále je co vylepšovat a každý zastupitel města by měl pracovat na tom, abychom si vysoké hodnocení kvality života v našem městě udrželi, či lépe - ještě vylepšili. K mnoha věcem je potřeba přistupovat odborně a s určitou mírou zkušenosti – zdravotnictvím počínaje a dopravou konče. A to přesně TOP 09 občanům nabídne,“ říká lékař a kandidát na primátora města Brna za TOP 09 Vlastimil Válek.

Dvojkou brněnské kandidátky je vysokoškolská učitelka, docentka Fakulty podnikatelské VUT v Brně Anna Putnová a čelní trojici uzavírá ředitelka neziskové organizace a stávající zastupitelka Zdeňka Dubová.

Starostovský mandát v kraji se bude snažit obhájit Jan Vitula v Židlochovicích, Tomáš Třetina v Moravském Krumlově nebo Lubomír Šmíd v Kobylnicích.

Na koaliční kandidátce se dokázala TOP 09 dohodnout v druhém největším městě kraje, ve Znojmě, se Stranou svobodných občanů. Kandidátku pod názvem Znojmáci povede nestraník Pavel Kovařík, podnikatel a sociolog. V Hodoníně vznikla trojkoalice TOP 09, KDU-ČSL a konzervativců pod názvem Pozitivně pro Hodonín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): V novele o návykových látkách je schován fakt o hygienách. Nepřípustné

20:01 Mašek (ANO): V novele o návykových látkách je schován fakt o hygienách. Nepřípustné

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…