Veleba: S panem prezidentem jsme projednali jeho účast na kampani SPO

27.07.2014 12:09

Jan Veleba seznámil prezidenta Miloše Zemana s postupem přípravy SPO na podzimní volby.

Veleba: S panem prezidentem jsme projednali jeho účast na kampani SPO
Foto: hns
Popisek: Senátor, exprezident Agrární komory a předseda SPO Jan Veleba

Předseda Strany Práv Občanů (SPO) Jan Veleba se ve středu 23. července setkal s prezidentem České republiky a čestným předsedou SPO Milošem Zemanem.

„Informoval jsem pana prezidenta o stavu příprav voleb v rámci naší strany. Dále jsme projednali jeho účast na oficiálním zahájení závěrečné fáze volební kampaně SPO před senátními a komunálními volbami. Toto se uskuteční v rámci programu setkání předsedů všech místních organizací SPO, které je naplánováno na závěr srpna v Praze," poznamenal po schůzce předseda SPO a senátor Jan Veleba.

Prezident Zeman informoval Jana Velebu o svých plánovaných výjezdech do krajů, které se mají uskutečnit na podzim letošního roku. „Hovořili jsme v této souvislosti o možnosti setkávání pana prezidenta s našimi kolegy a příznivci z SPO při těchto výjezdech," doplnil předseda Veleba.

Diskuze se dále týkala i zahraničně politických témat. „Vyměnili jsme si stanoviska především k situaci na Ukrajině a v Afganistánu," uzavřel Jan Veleba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Veleba

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: 70 % obcí nespokojených se svým bytovým fondem

15:06 Ministr Bartoš: 70 % obcí nespokojených se svým bytovým fondem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bydlení.