Velebný (ČSSD): Ministra dopravy Ťoka bych odvolal! Blíží se volby, tak jen slibuje

06.01.2017 17:38

Poslanci Parlamentu ČR Ladislavu Velebnému se nelíbí, jak se přestalo investovat do dopravní infrastruktury. Kvalita silnic druhé a třetí třídy je důležitá pro lepší dostupnost do ekonomicky slabších regionů. Ministra dopravy Ťoka by tak odvolal.

Velebný (ČSSD): Ministra dopravy Ťoka bych odvolal! Blíží se volby, tak jen slibuje
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Jsem velmi rád, že ministr dopravy Daniel Ťok není ministrem sociální demokracie, ale hnutí ANO pod taktovkou velkopodnikatele Andreje Babiše. Upřímně? Pana ministra Ťoka bych rozhodně odvolal! Nezvládá řešit problematiku okolo výběru mýtného, a navíc brzdí investice v rámci dopravní infrastruktury.

To se týká také podpory oprav silnic druhé a třetí třídy, což je důležité pro dopravní dostupnost v ekonomicky slabších regionech.

Do dnešního dne v oblasti dopravy a investic nepředvedl jako ministr žádné pokroky, což je velká chyba! Při stabilitě české ekonomiky je důležité investovat a pracovat na zlepšování našich ne moc kvalitních silnic. Doufám, že co pan ministr Ťok dnes slíbil na tiskové konferenci – jeho priority na rok 2017, se mu povedou na sto procent splnit. Myslím si, že možná tak z jedné třetiny, aby to nebyly ale nakonec jen předvolební sliby!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ryba (ANO): U korespondenční volby existují dvě rizika

16:21 Ryba (ANO): U korespondenční volby existují dvě rizika

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě