Velebný (ČSSD): Zdolal jsem nejvyšší horu Jeseníků – Praděd

12.05.2016 17:52

Sociální demokracie na Bruntálsku odstartovala předvolební kampaň. Široká veřejnosti si tak mohla vyjít s poslancem a kandidátem do senátu Ladislavem Velebným na nejvyšší horu Jeseníků – Praděd.

Velebný (ČSSD): Zdolal jsem nejvyšší horu Jeseníků – Praděd
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Třináctý ročník tradičního výstupu na Praděd, nejvyšší horu Jeseníků, se tentokrát uskutečnil v doprovodu poslance a kandidáta do Senátu Parlamentu ČR Ladislava Velebného. Výstup na Praděd proběhl v sobotu 7. května 2016. Všechny účastníky čekal v osm hodin ráno sraz na Hvězdě v Karlově Studánce, 8.10 hodin se pak odjelo autobusem na Ovčárnu, odkud začal samotný výstup na Praděd.

Turistickou akci pořádala Místní organizace ČSSD ve Vrbně pod Pradědem ve spolupráci s Okresním výkonným výborem ČSSD Bruntál. Na túře se zde všichni mohli setkat také s kandidáty do Zastupitelstva Moravskoslezského kraje - Michalem Brunclíkem, Helenou Kudelovou anebo Radkem Vráblíkem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…