Vostrá (KSČM): Kouzelní hejtmani

19.02.2014 8:51

Ach, ti hejtmani. Po volbách do Poslanecké sněmovny slíbili, že se rozhodnou pro funkci, kterou budou zastávat. Pomalu a jistě máme konec února a hejtmani již několikrát své názory změnili.

Vostrá (KSČM): Kouzelní hejtmani
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Čtyřlístek znamená štěstí. Zdali přinese štěstí i čtveřici hejtmanů z Jihomoravského, Karlovarského, Jihočeského kraje a Vysočiny si nejsem tak jistá. Pánové svolali několik tiskových konferencí a slíbili možné i nemožné. Bohuslav Sobotka to má vskutku těžké. Jak členům ČSSD nařídit, že mají dodržovat to, co sami odhlasovali? Na krku má šéf ČSSD vládu, Poslaneckou sněmovnu, která není tak zcela jednotná a nehodlá věřit všem pohádkám z programového prohlášení vlády a k tomu ještě neposlušné hejtmany. Někdy mám pocit, že den by měl mít čtyřicet osm hodin. Nestíhám a nestíhám. A proto bych se ráda zeptala toho nejvíc viditelného z tohoto čtyřlístku Michala Haška: Jak to můžete stíhat, hejtmane? Nejde o sbírku Vašich funkcí, ale o ten čas. Myslím, že mnozí z nás by uvítali návod, jak hospodařit s časem, tzv. podle Michala Haška. Vydání takové publikace by vzbudilo široký zájem veřejnosti a nám všem usnadnilo naše marné snažení, aby se do jednoho dne vešlo vše, co jsme si naplánovali.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PSP ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.