Výprask Fischerovi od známého aktivisty. Chová se prý jak obecní prostitutka

10.07.2013 22:25

Bývalý disident, ochránce lidských práv a aktivista John Bok se v rozhovoru pro Prvnízprávy.cz pustil do ministra financí Jana Fischera. Chová se prý jako pouliční prostitutka. A podal na něho trestní oznámení.

Výprask Fischerovi od známého aktivisty. Chová se prý jak obecní prostitutka
Foto: Hans Štembera
Popisek: John Bok, šéf spolku Šalamoun

„Pokud Jan Fischer říká, že v období totalitního režimu vstoupil do KSČ, aby mohl vykonávat svoji profesi, tak to považuji za vrchol nemravnosti. Jako soukromá osoba ať si dělá, co se mu zlíbí. V okamžiku, kdy ale chce zastávat veřejnou funkci, tak se nemůže chovat jako pouliční prostitutka, protože prostitutkou pak zůstane navždy," řekl Bok v rozhovoru pro Prvnízprávy.cz.

Zeman s Rusnokem se chovají hůř než Nečasova vláda

Kvůli podivným milionovým darům z posledních dnů na něho podal trestní oznámení. „K trestnímu oznámení mě vedly podezřelé okolnosti, za kterých Jan Fischer splatil svůj dluh za kampaň v prezidentské volbě. Tento člověk vytvořil v prvním kole voleb obrovský dluh a nebyl schopen jej až do dnešních dní zaplatit. A teď najednou, až bylo jasné, že bude ministrem financí, dostane takový balík peněz od soukromých osob,“ diví se.

„Zeman a Rusnok tvrdí, že sestřelili zkorumpovanou vládu a teď se sami chovají hůř než vláda, kterou odstřelili. Pokud paní městská státní zástupkyně Herzegová naše podání trestního oznámení zamítne, obrátíme se na vrchní státní zástupkyni Lenku Bradáčovou. Pevně věřím tomu, že pod praporem boje proti korupci budou státní zástupci v této věci konat," zdůraznil John Bok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…