Poslední příspěvky z profilů

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr Pavel Drobil
Mgr Pavel Drobil odpověděl na dotaz

Solární elektrárny

Podporu fotovoltaických elektráren přinesl zákon z roku 2005 prosazený vládou pod vedením ČSSD. Kombinace státní podpory, vysoké výkupní ceny garantované na 15 let spolu s jistotou připojení učinily tento obor podnikání velice lukrativním. Když pak ceny solárních panelů spadly na polovinu, spustil se hotový solární boom. Čas zasáhnout byl ještě na

MUDr. Pavel Bém
Mgr. Bohuslav Sobotka
David Rath
Alexandr Vondra
Alexandr Vondra byl položen dotaz

důvěryhodný náměstek?

Dobrý den pane ministře, Vaším náměstkem se stane Jiří Šedivý, který sám byl ministrem obrany. Nebojíte se, že u něj novináři taky neodhalí nějaký ne úplně čistý obchod?

Mgr. Josef Dobeš
David Rath
Ing. Miroslav Kalousek
Mgr. Radko Martínek
Kristýna Kočí
Kristýna Kočí byl položen dotaz

prostor opozice

Jak se tváříte na vlnu kritiky, která se vám snesla na hlavu za to, jak jste schválila "válcování" opozice? Podle Vás je v pořádku, když opozice nedostane prostor k vyjádření?

JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

dálnice a EU

EU si chce posvítit na ceny, za které u nás stavíme dálnice. Myslíte, že pod evropským drobnohledem obstojíme?

Jiří Čunek
Jiří Čunek odpověděl na dotaz

Post starosty

 Možné to je s ohledem na náš volební zákon. Ten určuje,že starostu volí zvolení zastupitelé. A je na nich,zda chtějí respektovat vůli voličů vyjádřenou preferenčními hlasy.Jiří Čunek

Robert Kotzian
Robert Kotzian byl položen dotaz

velké koalice

Co říkáte na to, že všude ve velkých městech vznikají velké koalice, Brno nevyjímaje? Nejsou ty volby nakonec zbytečné, když se spolu vždycky dohodnou dvě největší strany?

Radek John
Radek John byl položen dotaz

styl práce

Pane Johne, proč si myslíte, že vám pomůže výměna mediálního poradce. Kubáček je možná znýmý politolog, ale neměl byste spíš změnit styl práce?

Michal Doktor
Michal Doktor byl položen dotaz

s EUREM nebo bez?

Vyplatí se přijmout EURO? V krizi jsou Řekové s EUREm i Britové s librou. Chtěla jsem se zeptat, zda nám pomůže, když si udržíme korunu co nejdéle nebo nám to uškodí.

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

válcování opozice a obstrukce

Dobrý večer, dá se podle vás nějak bránit blokování opozice nebo prázdnému obstrukčnímu tlachání? Jak by to šlo? Nebo lze říci, že obě praktiky do politiky prostě patří?

RNDr. Libor Ambrozek
RNDr. Libor Ambrozek byl položen dotaz

elektroodpad

Dobrý večer pane Ambrozku, Přijmete odpovědnost za mírně řečeno nepovedenou zakázku okolo zpracování elektroodpadu? Za vaše působení na ministerstvu bude možní stát platit miliony korun, kolik z toho dáte vy sám?

RNDr. Petr Nečas