Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2024 23:08:00

Karavana nenávisti a pokrytectví jede dál

Karavana nenávisti a pokrytectví jede dál

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na svolání mimořádné schůze sněmovny kvůli Andreji Babišovi

 Dozimetr, nákup F-35, Fialova kampelička, migrační pakt atd. To jsou témata, o kterých jsme chtěli diskutovat na mimořádných schůzích. Témata pro naše občany důležitá. Vládnoucí koalice o nich jednat nechtěla, neschválila program.

Nyní přichází sama s mimořádnou schůzí na téma soukromé korespondence Andreje Babiše, kterou omylem poslal jinému adresátovi, než jakému byla určena. A ten, kdo tuto zprávu obdržel, místo aby ji vrátil odesilateli, ji poskytl novinářům. A z textu, znovu podotýkám, soukromého, pětikoaliční politici a někteří novináři vyvozují závěry, které jsou úplné nesmysly a bláboly.

A karavana jejich nenávisti a pokrytectví jede dál. Co když průzkumy ukáží ještě vyšší podporu pro ANO? Budete střílet? To už stačí, ne? Milá vládo, řešte to, co opravdu lidi trápí, problémů je dost, to je vaše práce!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama