MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba odpověděl na dotaz

Lékaři čekají na reformu již velmi dlouho

Přes jasně a věcně položenou otázku čtenářky si odpověď dovolím poněkud rozvést. Dotaz přímo na mne (a jsem za to velmi vděčný) může mít i původ v článku pana redaktora Vaňka v Parlamentních listech z 19.1. t.r. Není nepravdivý. Rozhodně nevystihl složitost a celý obsah jednání Výboru pro zdravotnictví PS PČR.  Ostatně po tříhodinovém vzrušené

MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba byl položen dotaz

nebojíte se o práci?

ČSSD se většinou staví za požadavek lékařů z odborářské iniciativy Děkujeme, vydíráme. Kdybych já byla doktor, radši bych se starala o své místo. Odboráři, kteří mě burcují k odchodu se o flek bát nemusí, ale ne každý lékař, který dnes na truc odejde, má 100% jistotu, že později práci zase najde. Co vy na to jako doktor?

MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba vložil nový článek

MPSV interpelace k rozpočtové zodpovědnosti

Vážený pane ministře, vzhledem k tomu, že se Vaše vláda pyšní označením „rozpočtové zodpovědnosti“, uvítal bych Vaše sdělení, jakým způsobem hodlá Váš resort přispět k řešení již zřejmému nedostatku financí ve zdravotnickém systému.

MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba odpověděl na dotaz

Jak se vyrovnávám s pobytem ve sněmovně

Tři převážně prázdninové měsíce mého "poslancování" ale ještě k definitivnímu hodnocení dojmů nestačí. Bylo by však falešné nepřiznat, že mé první zkušenosti s prací v parlamentní lavici (navíc lavici opoziční) jsou poněkud rozpačité.            <span lang="CS"