Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2015 18:21:00

Deštník pro Zaorálka

Deštník pro Zaorálka

Ve čtvrtek 5. února ve 14:00 předá předsedkyně České Suverenity Mgr. Jana Volfová a další představitelé iniciativy Islám v České republice nechceme symbolický deštník ministru Zaorálkovi.

„Zlu není možno ustupovat, za svobodu je nutné bojovat. Ministr Zaorálek se svým zbabělým postojem k požadavku prezidenta republiky na razantní postup proti tzv. Islámskému státu zachoval stejně jako neslavná figura Neville Chamberlain, který se svým typickým deštníkem tak dlouho ustupoval Hitlerovi, aby prý zachránil mír, až přivedl Evropu na pokraj zničení,“ uvedla Volfová.

Diskutovat je možno s každým, ale s fanatickými džihádisty nemáme o čem hovořit, s těmi je nutno bojovat. Česká Suverenita je přesvědčena o tom, že není větší hrozby v současném světě, než je nástup militantního islamismu, který vraždí brutálním způsobem každého, kdo se odmítá podrobit jejich zvrácené ideologii násilného šíření Islámu.

Zítřejší předání deštníků proběhne v budově Ministerstva zahraničních věcí na Loretánském náměstí v Praze na Hradčanech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama