Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2015 13:19:59

Můj podpis pod peticí proti kvótám už je. A co Váš?

Můj podpis pod peticí proti kvótám už je. A co Váš?

Jsem přesvědčena, že doba nazrála k novým občanským činům. Jsem přesvědčená, že většina z nás si uvědomuje, jaké rizika nás čekají, pokud vláda dopustí příjem běženců do České republiky.

Petice proti povinným imigračním kvótám

Verbálně se dokonce proti ní ohrazují, asi proto, aby ukázali, jak moc jsou s lidem (blíží se přece nějaké volby)

Co ale víme? Lisabonská smlouva jasně odkazuje pravomoc v imigrační politice přímo na Evropskou komisi. Žádný Evropský parlament, natož parlament národní jí do toho nemá co kecat. Proto vyzval Evropský parlament komisi, aby konala. A ejhle řada českých poslanců tuhle rezoluci,( co vlastně říká v překladu pro normální lidi „Tak hejbněte kostrou a už určete počty a systém přerozdělení, nebo se nám ve Francii, Itálii, Holandsku i Německu i jinde dostanou k moci lidé, co tuhle naší krásnou  Uniečku vůbec nechtějí. A co pak půjdeme dělat?“) podpořila nebo se alespoň zdržela hlasování a tím de facto umožnila, aby prošla.  Nechtějte mne, starou matadorku, přesvědčovat, že to neměli pečlivě konzultované a domluvené se svým vedením strany. Takže buď měli a pak lže pan premiér Sobotka, když říká, že mi kvóty nepodpoříme, nebo neměli a pak se ptám, kde je nějaká minimálně stranická výtka za hlasování v rozporu s názorem strany? Kde nic, tu nic. Takže zase nám lžou a jen mlží. Ve výsledku nic neudělají a prostě dopustí, aby se sem ty tisíce migrantů přiřítily.

Proto jsem připojila svůj podpis pod petici IVČRN proti kvótám. Je to jediná demokratická forma jak říci jasně své ne a vyžadovat pak na svých volených zástupcích, aby konali podle skutečné vůle lidu. Je určitě těžší vysvětlovat zástupcům petentů petice o desítkách tisíc podpisů, proč hlasuji jinak, než chtějí lidé, než mlžit v mediích a tiše si pak dělat co chci.

A jen tak na okraj, ta petice byla vyhlášena první a možná ti další co se teď honem vydávají honit budoucí politické body kradením nápadu, by si měli uvědomit, že nejde o jejich politickou karieru, ale o bytí či nebytí téhle země a připojit se k IVČRN ne si hrát na vlastním písečku. Já i Suverenita jsme to udělaly. Naše podpisy už pod peticí jsou. A co Vy?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama