Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2015 19:33:01

Pokud vládo nezavřeš konečně hranice, začneme je blokovat sami

Pokud vládo nezavřeš konečně hranice, začneme je blokovat sami

Dnes v odpoledních hodinách se rozhodla Spolková republika Německo zavést kontroly na hranicích, což potvrdil německý ministr vnitra Thomas de Maiziere. Německo podle něj doufá, že se tak vypořádá s přílivem migrantů.

  Toto dočasné opatření se týká pouze německo-rakouské hranice. Tento krok německé vlády znamená, že veškerý příliv uprchlíků se začne valit přes Českou republiku. My se staneme první zemí Schengenského prostoru a většina nelegálních běženců zůstane na našem území do ukončení celého azylového řízení, které trvá často několik let.

Blok proti islámu žádá opakovaně vládu již několik měsíců, aby uzavřela hranice a nepouštěla k nám nelegální běžence, jinak zkolabuje český zdravotní systém a naše sociální zabezpečení. Nejsme tak bohatou zemí jako Německo a i to se nyní běžencům brání. Naše republika nápor běženců prostě vydržet nemůže!

Proto naposledy vyzýváme vládu: Okamžitě zavřete hranice!!! Braňte občany České republiky!! Jinak nám nezbude nic jiného, než abychom začali bránit hranice sami. Naše demonstrace ukázaly, že občané nám věří a jsou připraveni nás v našich aktivitách podpořit. Věříme proto, že v případě Vaší nečinnosti se u hraničních přechodů z Rakouska sejde dostatek vlastenců, kterým není osud naší země lhostejný.

Blok proti islámu nikdy nevyzýval k občanské neposlušnosti, ale po dnešním rozhodnutí SRN je situace natolik vážná, že pokud nezačne vláda konečně dělat zásadní kroky k obraně naší vlasti, budeme je muset udělat sami : řekla Jana Volfová místopředsedkyně BPI

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama