Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2015 15:22:46

Tisková zpráva Blok proti islámu

Tisková zpráva Blok proti islámu

V těchto dnech jsme svědky bezprecedentní situace na Řecko-makedonských hranicích. Makedonie, která není členským státem EU je zaplavena tisíci nelegálními migranty, kteří překročili hranice Schengenu, když nelegálně vstoupili na území Řecka

 Klára Samková Blok proti islámu: Právní systém celé EU se rozpadl.

Řecko zcela v rozporu se schengenskou úmluvou nechalo volně projít do Makedonie tyto ilegální běžence. Proč tedy Evropská unie vydává každý rok miliardu euro na ochranu svých vnějších hranic, když není schopna tuto ochranu zajistit a členská země EU přenáší svou neschopnost na Makedonii a Srbsko, které členskými státy EU nejsou?

„Za naprostého nezájmu Evropy byla dobyta a zničena suverenita Makedonie. Stalo se tak na hranicích s EVROPSKOU UNIÍ a od lidí, kteří přicházeli z EVROPSKÉ UNIE. Z hlediska mezinárodního práva je zcela lhostejné, že lidé, kteří nelegálně překročili hranice Makedonie, vstoupili nelegálně již na území Řecka. Je alarmující, že členský stát EU tyto nelegály prostě nechal projít do země, která není členským státem EU. Do Makedonie přišly tyto osoby z Evropské unie, a proto EU nese za tento čin svou politickou, morální i ekonomickou zodpovědnost. Ne že Makedonci měli hlídat na hranicích, ale Řekové a další členové EU musí hlídat na vnějších hranicích a nedopustit, aby suverenita Makedonie byla porušována,“ uvedla JUDr. Klára Samková, Ph.D.

„Evropská Unie - držitelka Nobelovy ceny za mír - s otevřenou pusou sleduje, jak se její právní řád stává naprosto nevymahatelným. Jestliže dnes právní řád EU a jednotlivých členských zemí zcela ignorují statisíce nelegálních imigrantů, jak dlouho budou dodržovat právní řád občané členských států EU, tedy my všichni? Copak nevidíte, že spějeme k absolutnímu rozvalu právního řádu, kdy byrokrati z Bruselu si budou moci svoje směrnice tak akorát nastříhat a použít k lepšímu účelu, protože už je nebude nikdo ani číst, natož aby je dodržoval,“ dodala Samková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama