Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2016 5:32:00

Tak jsme dva. Je zábavné číst kritiku od země, která léta mučí muslimy

Tak jsme dva. Je zábavné číst kritiku od země, která léta mučí muslimy

Tak jsme dva - podle každoroční souhrnné zprávy amerického ministerstva zahraničí o dodržování lidských práv ve světě prý zůstává v České republice vážným problémem „diskriminace a násilí“ vůči romské populaci, zesílily u nás protimuslimské nálady...

...a zacházení se zadrženými migranty a žadateli o azyl bylo vnímáno kriticky. Problémem jsou podle Američanů prý také projevy některých politiků, kteří prý podněcují k negativnímu vnímání menšin a migrantů, a letos je zmíněn v této souvislosti prezident Zeman.

Jsem rád, že jsme za Českou republiku dva, jelikož vloni tato americká zpráva jmenovala mě, takže mám s touto manipulativní zprávou osobní zkušenosti.

Je určitě „zábavné" a absurdní číst si kritiku na zacházení s imigranty od země, v níž se staví vůči migrantům ploty, samozvané hlídky na mexické hranici imigranty střílí jako zajíce, a sama americká vláda vězní léta muslimy unesené z celého světa bez soudu a mučí je tam. A tisíce a tisíce lidí umírá hlady, mrazem a na nemoci bez pomoci v chudinských slumech po celých USA.

Víme, že svět se zbláznil, když brutální islámská diktatura jako Saúdská Arábie může vést Radu OSN pro lidská práva, takže proč by současný největší světový agresor – USA - nemohl kritizovat romskou otázku v ČR?

Myslím, že ani jeden český cikán by se nechtěl zítra probudit na ulici někde v Bronxu nebo jiném americkém ghettu, bez zdravotního či sociálního pojištění, odsouzený k žebrotě nebo zločinu a k životu v jednom z nejnebezpečnějších míst světa.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama