Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2023 6:29:00

Je víc než nutné tento socialistický EU moloch opustit co nejdříve

Je víc než nutné tento socialistický EU moloch opustit co nejdříve

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozhodnutí polského ústavního soudu o nadřazenosti polských zákonů nad unijním právem

Polský ústavní soud už v roce 2021 rozhodl o nadřazenosti polských zákonů nad unijním právem. Podle šéfky EK von der Leynové se tenkrát jednalo o „vyvrcholení útoků na nezávislost justice v Polsku.”

Polský ústavní soud rozhodl úplně stejně jako předtím ten německý…ALE Polsko není Německo, takže realitou je vždy unijní dvojí metr.

TRIKOLORA má nadřazení našich zákonů nad zákony EU ve svém programu a stojí jednoznačně na straně všech zemí, které v prvé řadě hájí a prosazují své národní zájmy!

Jedinou perspektivou pro náš kontinent je Evropa jako společenství spolupracujících suverénních národních států, chcete-li EHS.

Seshora nadekretovaný unifikovaný nadnárodní slepenec, tedy byrokratický moloch, ve který se Evropská unie sebevražedně změnila, je slepá cesta.

A právě proto je víc než nutné tento socialistický EU moloch opustit co nejdříve a vrátit suverenitu naší zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama