ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2024 8:05:00

Prezident Ing. Miloš Zeman se zúčastní sjezdu

Prezident Ing. Miloš Zeman se zúčastní sjezdu

Na nadcházející sjezd ČSSD České suverenity sociální demokracie přijede i 3. prezident ČR Ing. Miloš Zeman.

 Sjezd se koná 17. února 2024 v hotelu Ambassador na Václavském náměstí od 11.00 a bude na něm schválen program strany pro nadcházející volby i nové vedení strany.

„Jsem opravdu nadšená, že prezident Zeman přijal naše pozvání a zúčastní se sjezdu strany. Trochu mi to připomíná začátky ČSSD. Stejně to vnímají i ti, co dnes v desítkách každý den vstupují do naší strany. Všichni jsou nadšeni, že se nám podařilo zachránit tradiční značku strany a jsou připraveni ji znovu dostat do poslanecké sněmovny. Co je pro mne důležité je to, že na sjezdu budou dva nejúspěšnější premiéři sociální demokracie, kteří dokázali vyhrát volby a hlavně dobře řídit naši zemi Ing. Miloš Zeman a Ing, Jiří Paroubek. Osobně jsem přesvědčena, že lepší nový začátek strany pod značkou ČSSD si nemůžeme přát“ sdělila předsedkyně ČSSD Mgr. Jana Volfová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama