ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.10.2013 17:31:16

Thomu přes palubu nehodí, mohl by mluvit!

Thomu přes palubu nehodí, mohl by mluvit!

Měly by se České Budějovice přidat k trestnímu stíhání primátora Juraje Thomy a žádat náhradu škody? Touto otázkou se zabývala rada města. Bez výsledku! Bojím se, že ze strany radních nebude vůle tuto situaci řešit.

 Juraj Thoma se ve vedení města pohybuje od roku 2002. Nejdříve byl čtyři roky náměstkem a pak dvě volební období primátorem. Právě v tomto období se na radnici rozhodlo několik zajímavých obchodů. Mohu vzpomenout třeba dlouhodobé pronájmy pozemků za korunu nebo smlouvu s Jihočeskou parkovací. Odhadovaná ztráta z Jihočeské parkovací je přitom cca 60 mil. Někteří radní se tak mohou obávat, že pokud hodí Thomu přes palubu, tak začne mluvit.

Město by se mělo připojit k trestnímu stíhání v kauze Bit servis. V ní policie viní českobudějovického primátora ze zneužití pravomoci úřední osoby. Toho se měl dopustit v roce 2010, když podepsal dodatek ke smlouvě v hodnotě 37 mil. se společností Bit Servis.

Sledujte prosím i další texty na mém Facebooku: www.facebook.com/prazakusvit

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama