Mgr. Petra Bártová

místopředsedkyně České Suverenity, právnička
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2014 15:20:08

Rozsudek smrti

Rozsudek smrti

Česká Suverenita upozorňuje na "Neslýchané zlo"

Jsem udivena, že se všichni diví rozsudku za údajné odpadlictví od islámu , který vynesl súdánský soud nad  Meriam Ishag. Je vidět, že naši politici vůbec neznají islámské právo a práva žen v jiných zemích je nezajímají. Je naprosto správné se zastat jednoho člověka, ale uvedený případ je jeden z mnoha a nad tím se nikdo nepozastaví. Islám hlásá, zkráceně: „Muslimka si nemůže vzít nemuslima.“

Nejvíce mě zaujala věta na konci článku „Sobotka: Odsouzení těhotné Súdánky k smrti je nepřijatelné“  o tom, že čeští muslimové podpořili výzvu proti neslýchanému zlu profesora Tomáše Halíka.

Věta zní: „Žena muslimkou nikdy nebyla, a proto nemůže být shledána vinou z odpadlictví a z nelegálního sňatku s nemuslimským mužem.“ Takže pokud by byla muslimkou, je vše v pořádku?

Kde jsou práva žen?

Vlk se tímto nažral a kozička zůstala celá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama