ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2016 21:11:00

Nová továrna, to je naděje nového uplatnění pro tři stovky lidí

Nová továrna, to je naděje nového uplatnění pro tři stovky lidí

Švédská firma Mölnlycke symbolicky zahájila výstavbu tovární haly v průmyslové zóně na okraji Havířova.

V areálu bývalého Dolu Dukla najdou pracovní příležitosti při kompletaci zdravotních pomůcek zpočátku zhruba tři stovky lidí, později by se měl jejich počet navýšit. Závod by měl zahájit provoz v polovině příštího roku.

„Podpora investic a podnikání patří dlouhodobě mezi naše priority. Jsem rád, že i v době hospodářské krize se podařilo přivést do Moravskoslezského kraje investory. A že také firmy, které už v regionu investovaly a úspěšně podnikají, patří k nim i společnost Mölnlycke Health Care, nyní začaly rozšiřovat svoji výrobu.

Nová továrna, to jsou další pracovní místa, která velmi potřebujeme, zejména na Karvinsku a Havířovsku, to je naděje nového uplatnění pro tři stovky lidí,“ uvedl moravskoslezský hejtman Miroslav Novák.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama