Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.07.2017 0:49:51

k názorům paní M. Faltové - Sdružení pro migraci a integraci

k názorům paní M. Faltové - Sdružení pro migraci a integraci

....obhajoba Vámi vyvíjených aktivit nemá žádný vliv na to, co mi jedno není, a to je bezpečnost, obrana a ochrana našich občanů, obrana a ochrana státní svrchovaností a suverenity České republiky.

V souvislosti s nekončící přepravou migrantů přes moře a mimo jiné i aktivitami neziskových záchranářů jsem zaznamenal i komentář paní Magdy Faltová, stojící v čele Sdružení pro migraci a integraci, která si klade za cíl hájit u nás práva cizinců (?!). Na rozdíl od paní Faltové jsem přesvědčen, že tuto činnost netřeba nijak vyvíjet a podporovat. Možná si toho někteří spoluobčané nevšimli, ale v ČR máme platné zákony vztahující se na VŠECHNY zde žijící lidské bytosti, dokonce máme i nezávislou moc soudní, a pokud se někdo cítí býti poškozen ve svých právech, může hledat ochranu standardním způsobem…Mám velmi silný pocit, že jde tedy spíše, omlouvám se, o obhajobu aktivit jakési agentury s „teplou vodou“.... 

Vážená paní M. Faltová…..víte, mě je v kontextu s bezpečnostní situací v Evropě úplně jedno, co je a co podle Vás není propaganda, přece jen disponuji nějakými poznatky a vědomostmi a sám si dovolím posoudit, co považuji a co nepovažuji za propagandu. 

Do jaké míry a z jakých pohnutek jsou na celém businessu s přepravou lidí do Evropy, neboli s hnusným odporným obchodem s lidmi a jejich usmrcováním na pouštích i v mořích, napojeny aktivity neziskovek bude jistě zkoumáno, Itálie už s tím konečně začala. Ujišťuji Vás, že Váš komentář a obhajoba Vámi vyvíjených aktivit nemá žádný vliv na to, co mi jedno není, a to je bezpečnost, obrana a ochrana našich občanů, obrana a ochrana státní svrchovaností a suverenity České republiky. Rozhodně bude velmi zajímavé zjistit, kdo a na základě jakých motivací tyto finančně náročné, tedy nejen „námořní“ aktivity jistých neziskovek financuje a podporuje. Svým způsobem jsem nucen takové a podobné aktivity chápat i jako reálné vedení tzv. hybridní války části Evropanů proti Evropě samotné (a Rusko v tomhle asi přece jen „nejede“).

Pro představu a uvědomění si toho, čemu budeme ze strany EU vystaveni a kam se EU míní dále řítit: v nejbližší době můžeme podle pana JUDr. PhDr. T Břicháčka, Ph.D. očekávat mimo jiné pokračování snah o:

a) prosazování hlubší harmonizace azylového práva včetně trvalého mechanismu přerozdělování migrantů a přeměny Evropského podpůrného úřadu pro otázky azylu na Evropskou agenturu pro otázky azylu, která by se měla stát uzlovým bodem společného evropského azylového systému (os.pozn.: neboli vyrovnání přitažlivosti jednotlivých zemí - bez ohledu na jejich národní situaci - pro uprchlíky a tím snížit i bez kvót tlak na původně vítací země...

b) postupnou další centralizaci správy vnějších hranic (os.pozn.: tedy nejlépe to opět svěřit těm samým byrokratům, kteří o obraně bezpečnosti evidentně nemají ani potuchy?) 

c) rozšíření cest pro legální migraci (os.pozn.: tedy mimo jiné i zlegalizování toho co je doposud nelegální...)

Viz: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zrudny-akt-bezpravi-z-Bruselu-kteremu-je-treba-aktivne-se-postavit-takto-na-odpor-Odbornik-hovori-o-tom-co-dalsiho-na-nas-EU-ve-veci-imigrace-chysta-496653

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama