Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2023 12:00:57 - Ballu

Nejen o válce

Dobrý den, reaguji na váš nový status ,,velminespokojený občan". Vy už o návratu do politiky neuvažujete? A druhý dotaz, co si myslíte o válce na Ukrajině? Myslíte, že se blíží konci nebo ten je v nedohlednu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2023 14:28:55 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.Děkuji za dotaz.O návratu uvažuji.Válka na Ukrajině není naší válkou, je to válka o velmocenské pozice mezi Ruskem a USA s využitím nabízející se Ukrajiny jako záminky a zneužitím EU v jejím zapojení se do tohoto konfliktu v měnícím se globálním prostředí. Rusko vojensky napadlo sousední zemi, to je bez diskuse, nicméně důvody, které k tomu Rusko vedly jsou pochopitelné a zejména při objektivním posouzení vojenských "aktivit" NATO/USA, Velké Británie, Francie - Irák, Syrie, Afganistán, Srbsko, Lybie atd. nevidím mezi vojenskými aktivitami Ruska a Západu vůbec žádný rozdíl.Válku na Ukrajině je nutné okamžitě skončit bez ohledu na územní ztráty Uklrajiny, pokud neberu v potaz obrovské ztráty na životech, pak každým dnem o co EU ztrácí to Rusko získává. S pozdravemB. Chalupa    "rozum a srdcer"