Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2017 19:22:51

v Katalánsku mlátí policajti studenty....de ja vu

v Katalánsku mlátí policajti studenty....de ja vu

kde jsou naši verbální obránci lidských práv a svobod, kde je vyjádření premiéra Sobotky, pana ministra zahraničních věcí Zaorálka a dalších představitelů státu, který ví o co go???

Stydím se za to, že z České republiky je slyšet pouze eurohujerské NULOVÉ NIC, tedy až na prezidenta republiky.... Opatrně, nespěchat, nejdříve počkáme na to, co tomu řeknou Merkel, Macron a Juncker a pak se ozveme a to pak budete koukat... Kdyby to nebylo k pláči, tak by to byla super fraška. Dívám se na ČT 1 a jejich reportér říká, že se policisté snažili občany uchránit před uzavíráním volebních místností....lže se nám až se jim od hub práší... A pozor, EU asi policejní brutalitu (doufám) odsoudí, ale ten zásadní problém je, jestli je demokracie platná vždy,  všude a pro každého bez rozdílu, nebo jen tam kde to "elitám" zrovna vyhovuje...rozumím té hrůze v Bruselu, který mermomocí tlačí na totální socialistickou unifikaci celé EU a tady si někdo dovolil požadovat autonomii!!!............A tohle pokrytectví, to je ten skutečný problém evropské a světové politiky.místopředseda Výboru pro obranu PSP ČR a číslo 9 na kandidátce ANO v JMK
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama