ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2017 19:29:00

Sobečtí migranti nechávají ženy a děti napospas válce…

Sobečtí migranti nechávají ženy a děti napospas válce…

Dostal se ke mně příspěvek s částí TV debaty, která před časem proběhla v jedné z nejsledovanější italských TV stanic. Téma – jak jinak – migrační krize.

 Právě Itálie je jí totiž postižena velmi silně a místním lidem to rozhodně není lhostejné. Naprosto se ztotožňuji s názory místní političky, Susanny Ceccardi. Pokud migranti opouštějí válkou se zmítající oblasti, proč s sebou nevezmou ženy a děti? Proč jsou všude jen muži a zbytek rodiny nechají v nebezpečí (pokud před ním tedy skutečně utíkají a nehledají pouze pečené holuby, kteří jim budou sami létat do úst + ženy, které by v Evropě mohly znásilňovat)?

To jsou tedy skuteční gentlemani… A proč nepracují a nevydělávají si na své živobytí sami tak, jako ostatní? Proč jim Evropa cpe do chřtánů peníze, které by měly sloužit daleko prospěšnějším oblastem?

Poněkud komicky na mne působí protivník v debatě, kněz Massimo Biancalani, který je v Itálii velmi kontroverzní figurkou, známou zvláště silnou náklonností k homosexuálům. Jeho argumenty jsou skutečně úsměvné. Za doslovnou správnost překladu samozřejmě nemohu ručit, nicméně video stojí za zhlédnutí.

Video, doplněné překladem, můžete zhlédnout ZDE

Ivo Valenta
slovácký senátor

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama