Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2017 10:38:53

Parafráze ? nebo realita....?

Parafráze ? nebo realita....?

Zaorálek: Babiš nemůže kandidovat na ústavní funkci. Českou republiku by to shodilo (kde jinde než na Foru 24: http://forum24.cz/zaoralek-babis-nemuze-kandidovat-na-ustavni-funkci-ceskou-republiku-by-to-shodilo/)

čistě jen parafráze ! (na hrubý pytel, ještě hrubší záplata)
Zaorálek: Nikdo z užšího vedení ČSSD nemůže kandidovat na ústavní funkci. Českou republiku by to shodilo

Kolem minulosti financování ČSSD je příliš mnoho kauz a nejasností, nezaplacené dluhy a pohledávky, politický subjekt je vydíratelný, což je nepřijatelné již jen s ohledem na z toho plynoucí bezpečnostní rizika. V žádné normální zemi, pokud jde o věrohodnost a morálku, by se taková strana a jeho čelní představitelé nemohli postavit před své občany a ucházet se o přízeň voličů nebo o ústavní funkce. To by Českou republiku shodilo.

Zaorálek ostře kritizuje ČSSD kvůli aroganci k sociálně slabším skupinám obyvatelstva. Dokládá to kupříkladu na kauze bytů OKD, kde pana Gross a pan Sobotka nechal podle Zaorálka prodat střechu nad hlavou 40 000 lidem někomu, jako je pana Bakala. Oba pánové měli přitom prý všechny páky k tomu, aby tomu zabránili.

Jako další důkaz arogance ČSSD vůči sociálně slabším lidem Zaorálek uvedl v Evropě již středověké platy pracujících Čechů a směšné důchody seniorů se kterými ČSSD nedokázala za celých 27 let v podstatě nic udělat. Pro českou ekonomiku by bylo podle Zaorálka fatální, kdyby se vyplnily nevyslovené plány ČSSD (za úzké koordinace s madam Merkel a panem Junckerem) na dovoz levné pracovní síly z afrických, nejlépe muslimských zemí a zavedení EURa do nepřipravené ekonomiky, což je mimochodem jeho další výtka na adresu vedení ČSSD.

Zaorálek také ostře komentuje ČSSD, která je podle něj už mnoho let jen „bandičkou na vydělávání peněz v politice“. Na závěr konstatuje, že po volbách se Sobotkova? Chovancova? Zaorálkova? Haškova? Tejcova? ČSSD zřejmě rozpadne.

číslo 9 na kandidátce ANO v JMK stále žije :-)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama