Prof. MUDr. Eva Syková, DrSc.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2018 16:26:09

Jsem pro koalici ČSSD s ANO11

Jsem pro koalici ČSSD s ANO11

Jsem pro, aby ČSSD uzavřela dohodu s ANO11 o vládě, protože se považuji za demokrata.

Jsem pro, aby ČSSD uzavřela dohodu s ANO11 o vládě, protože se považuji za demokrata.

Nesouhlasím s některými kolegy senátory z klubu ČSSD, abychom činili jakékoliv kroky proti dohodě vedení ČSSD s ANO11. ČSSD má demokraticky zvolené vedení. Členové ČSSD svému vedení dali právo jednat a rozhodovat, a za to vedení naopak nese odpovědnost. Zatím si, podle mého soudu, vede dobře.

Vyjednávací tým má pověření jednat o podmínkách podpory vlády s ANO11. 

Někomu se to jistě nemusí líbit, mnozí členové mohou mít jiný názor. Já jako členka senátorského klubu ČSSD, i když jsem nestraník, ctím právo zvolených zástupců členů ČSSD dohodnout se s ANO11 na podpoře a složení vlády.  

Torpédování dohody je torpédováním zvoleného vedení. Je to snaha vyprotestovat si svůj názor.  Nesouhlasím s tím a nebudu činit kroky proti dohodě ČSSD s ANO11. Přála bych si vládu s důvěrou a účast ČSSD ve vládě.

 Prof. MUDr. Eva Syková, DrSc., senátorka pro obvod 20 – Praha 4 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama