Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2018 13:56:00

Podání návrhu na zrušení hnutí nebudeme více komentovat

Podání návrhu na zrušení hnutí nebudeme více komentovat

Komentář na facebookovém profilu k návrhu na zrušení SPD

 Z médií jsem se dozvěděl, že kdosi podal k Nejvyššímu správnímu soudu ČR návrh na zrušení hnutí SPD. Hnutí SPD bez alibismu a nekompromisně hájí politický program obhajoby svobody, přímé demokracie a zájmů našeho národa a naší země. Jsme v ostré politické opozici k současné podobě evropské integrace a především k imigrační politice EU.

Podpora našeho politického programu roste. Naše hnutí proto čelí lživé mediální kampani, mediální cenzuře a také pokusům hnutí SPD rozvrátit nebo zrušit. Návrh na zrušení SPD je součástí těchto útoků.

Vlastní podání návrhu nebudeme více komentovat. Hnutí SPD, do kterého je přihlášeno 13 tisíc občanů, nyní pracuje na volebním úspěchu v podzimních volbách a nenechá se ani zastrašit ani odvádět od práce s našimi voliči. Jiný význam obsahu a načasování tohoto podání není.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama