Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2017 15:11:42 - mravenec-99

Radní Brna za KDU-ČSL vyhrožuje sociálkou rodičům, kteří nesouhlasí s mulitkulti výchovou ve školách

1) Paní Barovjanová zvolená za lidovce vyhrožuje rodičům v Brně-Bystrci, kteří nesouhlasí s propagací islámu a mulitkultulturalismu ve škole ze strany AIESECU financované Sorosem, sociálkou. Jak toto hodnotíte a co uděláte pro podporu rodičů? Nakonec jste zvolený za Jižní Moravu.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rodice-odmitli-multikulti-ve-skole-Radni-hrozi-socialkou-aneb-Barnevernet-po-cesku-476591
2) Problém je, že sociálka v roce 2012 dostala obrovké pravomoce v odebírání dětí, co kritizoval i prezident Klaus http://obcanska-neposlusnost.blog.cz/1309/stat-bude-moci-krast-deti ...takže co jí ty pravomoce zase sebrat? Budete to navrhovat? Už dnes se hodně rodičů bojí ozvat právě kvůli takovýmto výhružkám.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2017 19:33:26 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.Pokud jd epravdou to, co uvádí média, pak se děje něco, co je jednoznačně nepřípustné. Pro mne je jednak nepřípustné jakkoli propagovat jakékoliv náboženství nad rámec standardní výuky zavedené všude v ČR, stejně tak je nepřípustné jakkoli vyhrožovat rodičům, kterým se postup nelíbil - opakuji, pokud je to tak jak je popsáno, tak mně by se to také nelíbilo - jsem moc zvědav, jak budu sankcionován.
Než se obrátím na ministra Chvojku a předsedu KDU-ČSL, nejprve si zjistím co nejvíce informací přímo z Bystrce, z oné školy. Rodiče, mají samozřejmě možnost se na mne kdykoliv obrátit ať už přímo nebo přes mého brněnského asistenta (kancelář v Brně - Jaselská 25, e-mail: chalupab@psp.cz). Podle situace a pokud je to pravda, pak zvolím maximálně účinný postup tak, aby se věc už nemohla opakovat. Obecně je to stále o jednom - až půjdeme k volbám, volme s plnou odpovědností, a nevolme ty, kteří si naši důvěru nezaslouží.