Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2017 23:23:56 - pistolnice

podvod stoleti ??

Dobrý večer , migrace několika stovek - tisíc migrantů je podle me asi normální , pokud má ale Evropa přijímat soustavne miliony a miliony migrantů , protoze je to dávný a dlouhodobý záměr " úředníků " v Bruselu " zničit" Evropu a Evropany tim, že cizaci , neprizpusobivy migranti mají takova práva , že az evropanum přechází zrak , tak to je na zeme střední a východní Evropy největší podvod stoleti a opravdu nevidím jeden důvod, si nechat " zabordelovat " naší, zatím ještě krásnou zemi muslimy, a Africany ! Jak řekl pan Orban, maďarský premiér , je jen na Maďarsku , koho do sve zeme pusti a s kym budou žit a kdo dostane azyl !
Pane Chalupo , porad se spekuluje , že Sobotka a jeho neziskovky, tajne vozí do naší republiky migranty , že je jich plný Vaclavak , prodávají drogy a turiste to nejsou. Jak to tedy je , když pan Chovanec pravil , že bylo dovezeno, 12 migrantu ?? Prý v republice figuruje a " operuje "90 000 neziskovek ?! Jestli je to pravda , tak .... pokrač

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2017 0:57:06 - Ing. Bohuslav Chalupa
 nevím jak to je, myslím do nejmenších podrobností, ale myslím, že tak strašné jak naznačujte to rozhodně není. Jinak pokud jde o přístup k migraci, nemám sebemenší důvod kritizovat přístup pana Orbána a už jsem někde napsal a určitě nejsem jediný - naše země, naše pravidla, nikdo nikoho nenutí a nutit nebude, aby respektoval naše hodnoty, zvyky a pořádky - ale pak si takový jedinec bude muset hledat jiné místo k žití. Hnutí ANO2011 nemá v gesci resort vnitra, a nemá ani ministerstvo bez portfeje, nicméně, pokud jde o migraci, panu Chovancovi věřím.