Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2017 15:14:25 - pistolnice

podvod stoleti 5

Dobrý den , je to pár dni , co to vyšlo , ted už je to jedno , ale pokusim se : tazatel se vyjádřil , že to co se děje v Evropě- vvraždy , teroristicke útoky , znásilnění atd , že o tom všem státníci vědi , ale je to záměr pro chaoz a rozvrat Evropy - práva ilegalu a podpora je na daleko vyšší úrovni a jsou uprednostnovani před bilym Evropanem , Evropan nepůjde do války proti východu a Rusku , na to budou muslimové a Africane. V Německu se vyvlastnuji domy a byty a dávají se migrantum , vyšlo tady na PL předevčírem. Jaky je Váš názor ? A poslední otázka , jsem znechucena jak Herman a letos Belobradek se jezdí
paktovat se Sudetaky do Bavorska ! Provokují zcela nepokryte České občany, kkteří si to nepřejí ! Chápu, že dávno skoncila 2 SV , ale tohle je příliš , Německo nam nezaplatilo valecne reparace / nejen nam/ a máme tady otrocke německe montovny ,banky atd. Přiznám se , nesnáším Německo , ale jezdit na sudetacky sraz, to je totální špína , jako pan Brady z Kanady. Díky H


Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.05.2017 9:59:57 - Ing. Bohuslav Chalupa

 ..souhlasím s Vámi, vůbec jsem nepochopil proč pan Bělobrádek, jako místopředseda vlády České republiky, která byla v roce 1938 obětována Mnichovskou dohodou a vydaná Hitlerovi jako úlitba, oběť za pouze dočasný mír pro naše tehdejší západní "spojence", která byla vydána jako ovce katům jako byl H. L. Haidrich a K. H. Frank, jede na sudeťácký sjezd. Nepopírám, že v tisícileté historii českého národa, království a říše Římské sehrála německá menšina pozitivní úlohu při osidlování pohraničí, rozvoji těchto oblastí, rozvoji textilního průmyslu, obchodu atd. Bohužel po nástupu Hitlera k moci ztratila tato menšina soudnost a morální právo být někým, kdo by měl právo ovlivňovat naše další dějiny. Většina se aktivně, jako sudeťáci, připojili ke Konradovi Henlainovi a aktivně, zločinně se asistovali při vyhánění svých českých sousedů z jejich generací budovaných domovů do českého vnitrozemí. Jejich hajlující paže, vítající nacistická vojska a bestie SS definitivně pohřbila vše dobré, čím předci těchto sudetských Němců, dnes Landsmanšaftu přispěli k rozvoji českého státu. Pokud někdo má projevit lítost, omluvit se a žádat o přijetí u českých politiků, pokorně usilovat o narovnání vztahů včetně doplacení válečných reparací, pak je to především Landsmanšaft, kdo by měl obrazně řečeno pokleknout a žádat o odpuštění, nikoliv politik, který se považuje za reprezentanta Českého národa.

Ano spekuluje se o tom, že pokud by mělo dojít k válečnému konfliktu, pak první „potravou pro děla“ by měli být právě migranti – osobně o tom silně pochybuji. Pokud se podíváme na bojové zkušenosti, ze zemí tisíce kilometrů od nás, pak mezi první ozbrojence, kteří odhazují zbraně a prchají do bezpečí, jsou právě arabští, afričtí vojáci (nemyslím speciálové a gardoví) – takoví žádnou válku nevyhrají.

Celý tento migrační projekt vnímám jako organizované moderní otrokářství, snahu nadnárodního kapitálu udržet pod kontrolou růst mezd v Západní Evropě na co nejnižší úrovni, držet odbory „pod krkem“, tím zajistit jednak konkurenceschopnost produkce (nízké mzdové náklady) proti zejména Čínské expanzi a současně mít i náhradu za zlenivělé obyvatelstvo, které nad řadou pracovních profesí ohrnuje nos – o čem jiném jsou úvahy nad bezpracným zajištěným příjmem. Mimochodem – pokuse to podaří prosadit, pak končíme, definitivně zlikvidujeme jakékoliv snahy, motivace, ambice – stane se z nás ovladatelné, nevzdělané, v podstatě nemajetné, ale dobře vykrmované stádo „ovcí“, se zajištěnou (a patřičně předraženou) zdravotní péčí, možná nám k tomu elity ze zákulisí přidají zdarma nějaké drogy, virtuální sex a falešný život v kybernetickém ráji…..   

Domnívám se, a pokud znovu získám poslanecký mandát, budu to velmi intenzivně prosazovat, že je nutná mnohem větší spolupráce v nejen rámci V4, ale v rámci tzv. Západních Slovanů. Nechci znovu ani pod Ruský vliv, a stejně tak se nechci pod nátlakem podrobovat spojenému, arogantnímu a nerovnovážnému spojenému ekonomickému a vojenskému tlaku Německa a Francie. Evropa je naše budoucnost, ale pokud chce přežít, musí se velmi rychle změnit (Brusel, orgány EU…..) - personálně, politicky, ekonomicky a musí být skutečně demokratickou, musí vrátit větší suverenitu národním státům – ukazuje se stále jasněji, že představa multikulturní, amorfní, pudingové Evropy, vybudování federace typu USA, je pouhou utopií. Evropa, její sebevědomé a samostatné národy tu obhájili svou identitu po tisíce let, věřím, že tomu tak bude i nadále….

Myslím, že více a více lidem dochází, že jsme skutečně ve válce, kde jsou mrtví a zranění, kterou proti nám vede Politický Islám – ta nejagresivnější součástí boje proti naší civilizaci je IS (Daeš) a provádění teroristických útoků, tou nejméně agresivní, nejméně nápadnou, ale stejně nebezpečnou, je migrace pod falešnou rouškou apelu na naši humanitární solidaritu. Znovu opakuji, když dojde na lámání chleba, žádný umírněný muslim nakonec nedá přednost obraně západní demokracie, před přikázáním koránu a Šarie, zvláště pokud u něj bude stát bestie a pod praporem Džihádu mávat s nabroušenou šavlí. Odmítám dobrovolně přihlížet k tomu, jak v Evropě roste a roste počet příslušníků do budoucna velmi problematické páté kolony islámu, které nejeví žádné úsilí se přizpůsobit, která díky naší slepotě prorůstá do demokratických politických a mocenských struktur.