Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2018 19:50:46 - venosF

Marakéšská deklarace

Dobrý den, pane Chalupo, doufám že se k tomu postavíte čelem a vysvětlíte nám , jak to, že Metnar podepsal marakéšskou deklaraci. Je pravda, že Africkým státům z ní plynou nějaké povinosti., jak o tom mluvil Babiš ale nic není zadarmo. Takže co nám Babiš zatajil? Migranty sem vozit si asi nedovolí, ale potichu uvolnit podminky pro migraci, to může. Ostatně deklarace ho k tomu vyzývá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2018 20:13:55 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer. V tuto chvíli Vám nemohu bohužel nic vysvětlit. Po zkušenostech s mediálními "zkratkami" nechci a nebudu se vyjadřovat pouze na základě takto neověřených, zprostředkovaných zpráv z medií. V každém případě požádám o možnost prostudovat si předmětnou deklaraci a teprve poté budu odpovídajícím způsobem reagovat. Rozhodně nemíním ani na okamžik zpochybnit svůj několikaletý postoj k řešení migrační krize, k nárokům na bezpečnostní zajištění Evropského teritoria a v odporu proti aktivitám vyvíjeným pod rouškou politického islámu. Stejně tak v žádném případě nebudu měnit ani své názory i návrhy na řešení těchto problematik - ostatně jsem se v tomto smyslu jasně a přímo vymezil (a nijak mne to netěší) i proti postojům pana Teličky a dalších europoslanců, kteří se nakonec přizpůsobili tlaku EP a EK.