Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2018 12:49:30 - PotrebujemTatikaZizku

Dotaz k hlasování v PS a návrh

Vážený pane Okamuro,

prosím o vysvětlení, proč se poslanci SPD, vč. Vás osobně, zdrželi hlasování ohledně zastropování dotací pro velké zemědělské firmy jako je např. Babišům Agrofert. Jak sleduji hlasování poslanců SPD, mnohdy se hlasování zdržují, podobně jako poslanci ANO. Pane Okamuro, jaký je Váš názor na zdržení se hlasování? Dle mého názoru to v pořádku není. Jste placeni z našich daní a máte spravovat stát v našem zastoupení. Nemůžete si dovolit nehlasovat. Nebo se bojíte té odpovědnosti, kterou prosazujete? Demokracie je vláda lidu skrze zvolené zástupce. Jeden staro-řecký fylozof na jehož jméno si nevzpomenu, řekl něco ve smyslu: Demokracie je jen iluze, aby měl lid pocit, že může ovlivnit chod své země.

Dále, pokud jste proti migraci, pak bych navrhoval uspořádat v PS jednání o odstoupení od Úmluvy právním postavení uprchlíků z roku 1951, nebo alespoň od hlavních článků.

Děkuji Vám za případnou reakci a přeji hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.