Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2013 13:09:24 - victoria

Děkujeme za přání

Dobrý den,článek je docela,pane Okamuro napsán srozumitelně a jasně.V ničem máte bezesporu pravdu,ale je to ,nebo bylo by to těžké ,v činy článek vybojovat.Čím více lidí,tím více názoru,podle mého,se měl udělat pořádek už v roce 89,zakázat KSČ a ne jim dovolit se přejmenovat,překabátit se a aby se dostali do OF-ODS I jiných stran.Nebyli za své zločiny ani potrestány,což byla obrovská chyba a nyní za tu chybu, my platíme.I když máte velmi dobré názory,mám obavy,že bude velmi těžké,je zrealizovat,Tady vládne pár mocných a ty se od koryta nehnou.Také proč by se hnuli?Český národ není bojovný,je jen zvyklí se vykecat na netech,či v hospodě u piva.Vládnout takhle v Německu,či v severních státech,tak už by tato vláda i jiné nemohly být u moci,ovšem je pravda,že všude jsou jiní lidé,ne takový ovce jako jsme my-teda až na pás výjimek.Držím palce,ať se v politice daří-hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2013 17:56:46 - Tomio Okamura
Děkujeme za přání a doufáme že i vy se připojíte a pomůžete změnit systém k lepšímu - tak aby ti mocní se museli občanům zodpovídat a báli se jich.

V případě zájmu o spolupráci ovraťte se prosím na mého kolegu jaroslava Staníka

(jaroslavstanik@gmail.com)