Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2013 21:16:04 - pravice

Nikdy jsem neřekl, že v žádném případě nebudu kandidovat na prezidenta

Dobrý den Vážený pane Okamuro,
Chtěl bych se Vás zeptat na jednu jednoduchou otázku.Jako občan Havířova si pamatuji,když jste naše město navštívil,abyste osobně podpořil kandidaturu paní Lorencové do Senátu ČR.Já na tomto mítinku také byl,takže vím,že jste tam říkal,že v žádném případě nebudete kandidovat na prezidenta ČR o které už se tenkrát spekulovalo.Otázka tedy zní:Jak se na toto prohlášení díváte dnes a mají i dnešní Vaše prohlášení takovéto "jepičí" životy? Děkuji za případnou odpověď a přeji hodně úspěchů ve Vaší práci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2013 17:39:41 - Tomio Okamura
Omlouvám se, ale nikdy jsem neřekl, že v žádném případě nebudu kandidovat na prezidenta. Ano po dlouhou dobu jsem jsem kandidaturu odmítal s tím že moje přání je aby kandidovali ti nejlepší - jak víte navrhoval jsem například právě zemřelého Valtra Komárka. Ale pokud si pamatujete spekulace a ankety o mojí prezidentské volbě vyvolal můj text v němž jsme právě prezidentskou kandidaturu nevyloučil - tuším v prosinci předloňského roku. A smaozřejmě od té doby se mě na toto ptly stovky občanů a novinářů a když si moje texty a odpovědi priojdete nenajdete jedinou odpověď která by kandidaturu definitivně odmítla.