Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2014 12:19:41 - Renata

Vážená paní

Byla dost pobouřena chováním i jednáním pana Drábka. Nezodpovědné chování je ale návazné na vysoce nekvalitní jednání tehdy ministra financí, našeho později zvoleného prezidenta Václava Klause. Ten začlenil důchodový fond, řádově v stovkách miliar, do státního rozpočtu. Nyní samozřejmě peníze na důchody chybí a neměl by pan Drábek financování sKarty spolu s jejím odhlasovaným zrušením zaplatit v plné výši? Vždyť kudy chodil, tudy škodil!! Jako seniorka, odkázaná na důchod od státu, předpokládám, že by plnou odpovědnost měl nést jeden každý, kdo na MPSV od roku 1989 působil nebo do financí zmíněného ministerstva zasahoval.
Děkuji za odpověď
Renata Hašková
OZP Praha
členka Rady seniorů ČR

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2014 7:45:07 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, z jednání ministra Drábka je rozhořčena většina občanů stejně jako já. Pokud je mi známo, některé úkony MPSV řeší Policie ČR. Věřím, že ti, kteří situaci zavinili, budou voláni k zodpovědnosti.
Máte pravdu i ve Vašem druhém dotazu, že senioři si zaslouží důstojné stáří. Změna některých zákonů je skutečně potřeba a věřme tomu, že ani pojišťovny nebudou jednat bezhlavě a bezdůvodně rušit smlouvy jak zdravotním zařízením, tak lékařům.