JUDr. Richard Falbr

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2014 19:18:29 - pavel60

pane Falbr

nejen práce v parlamentu, kde jste byl zvolen. Ale i jak odpovídáte na dotazy svých voličů a ostatních občanů svědčí jak si představujete práci pro občany. když si uděláte anketu jak komunikujete na svém profilu oproti ostatním poslancům ČSSD v evropském parlamentu ať se jedná o paní Sehnalovou,Brzobohatou, či pány Poce , Roučka či Mynáře vidíte, že i v tom jste černou ovci. Proto návrh zařadit vás na kandidátku na místo 6 považuji za chybu a odměnu spíše za bývalé zásluhy. A to je přece jen málo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2014 16:44:41 - JUDr. Richard Falbr
 Dobrý den,

předem díky za zpětnou vazbu. O profilu na PL jsem nevěděl - svou nevědomost napravuji teď. Na FB se snažím být opravdu, co to jde, ale raději volím komunikaci osobní, i když sílu facebooku si uvědomuji. Snažím se "postovat", co to dá, ale přeci jen v tom nejsem tak zkušený jako někteří kolegové. Pravidelně píšu články na stránky ČSSD a na svoje stránky, kde se snažím informovat o své činnosti - vzhledem k tomu, že s k Vám tyto informace nedostávají to asi nemá veliký dosah, což mě mrzí. Ještě jednou Vám děkuji za věcnou kritiku a budu se to snažit napravit!

Díky a s pozdravem