Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.08.2014 20:16:49 - VolicPravicak

Passer

Znáte se s panem Passerem osobně? Co si o něm myslíte? Nevyznám se v tom sporu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2014 20:47:27 - Mgr. Jana Volfová
 S panem Passerem jsem se viděla dvakrát v životě. Jednou na Orlíku, kde jsem jeho lidem představovala celý projekt PRO i  s tím, že máme domény pro krajské volby třeba PRO Ústecko, PRO Vysočinu a tak dále a také PRO Prahu 1, 2 až 22 a celé to má vyvrcholit PRO ČR, V té době chtěli s námi spolupracovat a  byli ještě Starostové pro Prahu a vysvětlovali mi, že to je nejlepší název. Já jim oponovala, že Starostové budou mít špatný zvuk vzhledem ke starostům u TOPky, a proto jsem vymyslela ono PRO( jinak poctivě, rozumně,odpovědně). A pak, až když jsme měli podepsanou řadu prohlášení naší společné koalice, tedy strany PRO a mojí České Suverenity, tak se objevily ty billbordy s jejich změněným názvem. Setkali jsme se tedy ještě jednou a navrhli zipové řešení. Pan Passer je odmítl, s tím, že už je pozdě a my máme změnit název, protože oni jsou takhle registrovaní. Nemám ráda, když někdo nedokáže ani říci, vzal jsem si Vaši myšlenku, tak se pojďmě dohodnout, jak to společně uděláme.
Nechci pana Passera hodnotit, neznám celé pozadí jeho strany, ale stačí se podívat, kdy byly registrovány strany PRO a Pro Prahu a kdy byly blokovány které domény. Pak zjistíte jednoduše sám, kdo má pravdu.