Ing. Viktor Paggio

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.08.2011 7:52:28 - Zdenda

Zástupné problémy

Jaký máte názor na vývoj situace kolem pana Bátory? Takové věci mu nepřísluší říkat, ale koaliční partneři možná využívají situace, co myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2011 12:34:04 - Ing. Viktor Paggio

Neztotožňuji se s výroky pana Bátory, o toho tu ale přeci nejde. Že urážel? Tak především předseda TOP09 nejdříve urazil jeho, když prohlásil, že se hodí na ministerstvo „jako pazdeří k jisté části těla…“. Od předsedy Schwarzenberga jsme si také v minulosti vyslechli, že jeho kolegové jsou „paka“. Odcházeli jsme snad kvůli tomu z vlády? Ne. Pan Schwarzenberg má prostě ostřejší jazyk a patří to k němu, někdy je to i zábavné. Podobnou velkorysost by měl projevit i on vůči ostatním.
A že má pan Bátora pro danou pozici nedostatečný morální profil? Ministr Kalousek si dlouhé měsíce držel na ministerstvu financí bývalého ministra obrany Bartáka podezřelého z manipulace se zbrojními zakázkami.  

Jaký je tedy skutečný důvod této zcela zbytečné nestability? To ví jenom TOP09 a měla by ho říci na rovinu, ne hledat malé zástupné problémy. Ministr školství Dobeš má mou plnou podporu.