Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2015 19:30:29 - křišťálová koule

Masarykova univerzita a její zvaní a zapovězení

Dobrý den. Před několika dny proběhla v ČT zpráva o staronovém rektorovi Masarykovy univerzity v Brně. O rektorovi, který zakázal přístup na ekonomickou přednášku M. Zemana ( budiž, bylo to před prezidentskými volbami), jiným ovšem přednášky povolil, dokonce i více či méně otevřenou volební kampaň a před několika dny dokonce připustil namistrovanou exhibici A.Shapira, na které de facto vyhrožoval Rusku.. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Velvyslanec-Schapiro-prednasel-studentum-Putin-to-jednou-prezene-a-my-musime-byt-pripraveni-zareagovat-371362 Zdá se Vám, jako pedagožce takové jednání rektora, jakožto představitele školství , které by mělo být politicky neutrální jako přijatelné, a to bez ohledu na to, že se podobně chovají i další patolízalské instituce? Mně osobně to vadí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2015 14:43:12 - Mgr. Jana Volfová
 Jsem učitelka a proto mne velmi rozčiluje jakákoliv nevyváženost politické propagace na školách. Když jsem učila NIKDY jsem studentům nepropagovala stranu, ve které jsem byla. Dokonce, když se mne zeptali proč, tak jsem jim vždy říkala, že jsem na půdě školy a tam to nepatří. O to více mne rozčiluje, když se už ve škole snažíme děti ovlivňovat tak, jak si myslíme, že je to správné. Správné je naopak dát jim veškeré možné informace a rozhodnutí nechat na nich. To ovlivňování jsme si zažili před rokem 89 hodně a bohužel vidím, že dnes jsme na tom prakticky stejně.