Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2015 16:06:46 - soumrak

členové

Proč najednou chcete mít z uzavřené strany stranu otevřenou a jakým způsobem budete nabírat členy? Hlásí se jich hodně? Příští rok jsou totiž krajské volby. Jak se na ně chcete připravit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2015 12:00:11 - Tomio Okamura
Musím vás opravit - já jsem nikdy nechtěl mít stranu uzavřenou - naopak do poslední chvíle jsem usiloval o naše rozšíření o členy. Ostatně, kdyby se mi to povedlo, tak se puč nestal, jelikož drtivá část potencionlních členů Úsvitu stojí při mně a pučisté by neměli šanci.  Nábor členů po celou dobu blokoval svým podpisem jeden z pučistů pan Pisák - a nyní již víme proč, cílem bylo ovládnout s pár lidmi hnutí a odstranit Okamuru, po jehož zádech se vyšplhali do Sněmovny. Ostatně všimněte si, že to jsou naopak pučisté, kdo odmítají přijímat nové členy - my a moji přátelé jsme na poslední společné konferenci řekli, že budem hlasovat pro každého nového člena, at je ho navrhne kdokoli. Pučisté to samozřejmě odmítli a dodnes nikoho nepřijali, přestože Okamura již dávno ve straně není. Jejich lži se tak doložily v praxi. Mne však již problémy pučistů vůbec nezajímají, založil jsem konečně otevřené celostátní hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), kde budeme budovat čirokou členskou základnu - to je to, o co jsem od začátku usiloval. 
A přípravu na krajské volby si s dovolením zatím necháme pro sebe - přeci jen jde o strategii.