ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2015 18:06:20 - soumrak

nová strana?

Dobrý den, děkuji za odpověď. Rozumím tomu správně, že budete na ministerstvu vnitra žádat o registraci nové strany? A když píšete, že budete přijímat nové členy. Jak? Co budou muset splnit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2015 19:55:52 - Mgr. Petr Adam
 Dobry vecer,
Na ministerstvu zadat jiz netreba, protoze tyto zakladni podminky jsme splnili jiz tusim pred mesicem, vcetne schvalenych stanov a podpisovych archu, ovsem na rozdil od jinych bez teatralnich tiskovych konferenci. 
Pro pripadny vstup do strany je treba splnit standardni podminky, jako byt pricetny :), neodsouzeny za umyslny trestny cin a bez minulosti v stb ci necem podobnem, pak je treba vyplnit prihlasku personalniho tajemnika a tusim ze nic nebrani stat se clenem.
Vse je zcela standardni s klasickou horizontalni a vertikalni strukturou. Moje predstava je plne demokraticka, tedy kazdy clen ma pravo volit a byt volen. Presne tak, jak to melo byt v samotnem hnuti usvit od sameho začátkům. 
My neslibujeme modre z nebe, jen chceme spolecne pracovat na cilech, ktere jsme meli od sameho zacatku.
Hezky vecer
Petr Adam