Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2015 13:52:17 - František Lebeda

migrace

ANO je názorově poměrně jednotné. Souhlasíte se Stropnickým i v tom, že je naše reakce na migraci přehnaná?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.09.2015 20:08:20 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.

Pokud jsem dostatečně obeznámen s názory pana Stropnického, pak je můj názor mírně pesimičtější než jeho, ale to je přirozené.
V této souvislosti nemohu a ani nechci vykládat dle svého vlastního pojetí názory jiného člověka, který je zcela kompetentní k tomu, aby své názory vyslovoval o obhájil i bez mého komentáře.

Nicméně faktem zůstává, že ona mediální zkratka "naše reakce je přehnaná", neříká nic o tom, která reakce byla myšleny jako ty přehnaná.
S panem Stropnickým zcela souhlasím v tom, že je přehnaná pokud jde o určitou hysterii, pokud jde o spojování vlastních "projekcí" s neodborným či zcela mylným výkladem legislativních norem souvisejících s imigrací a azylovou politikou, v tom, že řada politiků se snaží získávat u vystrašených spoluobčanů politické body aniž by skutečně konali a pracovali na potřebných opatřeních, stejně jako tvrzení že politici nekonají....atd.atd. V tom skutečně reagujeme přehnaně. 
Pokud mohu mluvit za sebe - je na místě kalkulovat s nejhoršími možnými přepodklady, být ostražitý a v řadě otázek neústupný a především pracovat na tom, abychom byli připraveni.
K tomu je potřeba být vybaven znalostmi nejen o aktuálním stavu, ale především i o právním rámci těchto záležitostí, stejně tak jako o dalších souvislostech.
V tomto ohledu za sebe, za pana Stropnického i ostatní členy našeho poslaneckého klubu mám klidné svědomí.

S pozdravem
B.Chalupa