Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2016 18:39:05 - venos

Kvóty fungovat nebudou?

Dobrý den, pane poslanče jak dlouho bude Babiš oblbovat veřejnost výroky jako že nikdo nesmí nutit Čechy sžívat se s Syřany, migranty nechce už ani Německo atd? On v době, kdy si první pozvaní muslimští kolonisté v Řecku a Itálii balí rance a kdy Sobotka ujišťuje o splnění závazků, tvrdí, že kvóty jsou nesmysl a fungovat nebudou?
Co bude tvrdit až se ukáže, že naše vláda kvóty splnila zřejmě jako jediná, zatímco jiné státy (včetně těch co byly PRO) je nesplnily vůbec nebo jen z části?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2016 0:40:52 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.
...kvóty jsou totální nesmysl a fungovat nebudou....
Pan A. Babiš "neoblbuje" - určitě jste si všiml, že není premiér a Hnutí ANO2011 je jednou ze součástí koaliční vlády - a dle výsledku voleb rozhoduje koaliční vláda a její premiér. Máme demokracii.....
Politickou odpovědnost ponesou Ti, kteří se proti názoru vicepremiéra A. Babiše a Hnutí ANO2011 vymezují a ve vládě prosadí jiný přístup, jiné rozhodnutí - předpokládám, že to volič posoudí a patřičně "ocení" 
S pozdravem