Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2016 23:12:34 - Docent

Šaškárna neziskových organizací

Dobrý den pane poslanče, zajimá mě Váš komentář ke kauze tkzv. Křesťanských chudáků z Iráku, kteří hned jak mohou utíkají za Frau Merkel pro německé sociální dávky a bydlení. Úplně stejně dopadl podobný projekt v katolickém Polsku. Na druhou stranu je aspoň vidět jaké odporné lži, propagandu tady šíří nevládní neziskové organizace ve věci tkzv. uprchlíků kteří ve skutečnosti jsou jen nezák. ekonom. migranty.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2016 0:03:45 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.Osobně nesouhlasím s Vaším jakýmsi meziřádkovým sarkasmem ...chudáků z Iráku... Ti lidé jsou v tom v podstatě nevině, uvěřili (šílené?) nabídce madam Merkel, místo našeho státu (jeho institucí) byli, na základě pro mne neznámých kvalifikačních parametrů vybráni jakousi neziskovou organizací ?! a poté (po čem?) transportování do ČR, o které, pokud vůbec, měli pravděpodobně jen velmi mlhavou představu. Tedy do země, kde je evidentní vůle dodržovat dosud platné tuzemské, Evropské i mezinárodní legislativní normy bez ohledu na jejich svévolný výklad německou vládnoucí garniturou a evidentně nekompetentní Evropskou komisí. Takže žádný div, že nakonec zamířili tam, kde jim na rozdíl od nás byli přislíbeni "holubi, co pečení létají přímo do h...úst". 
Co z toho plyne obecně: - především to, že trvání Evropských politických  "elit" na jakýchkoli kvótách je totální hovadina a jejich trvale zaťaté prosazování není jen o šíleném nápadu jedné bezdětné postarší paní, ale že skutečně jde o, pro některé zájmové skupiny, velmi zásadní systémový postup,- výše uvedeným postupem Evropské Komise (Evropského parlamentu) dochází, "kupodivu", nikoli ke sjednocování Evropy, ale k jejímu rozkladu a co je mnohem horší, k rostoucímu rozdělování občanské veřejnosti v národních státech a posilování ultra pravých i levých politických subjektů ? má to směřovat k Islamizaci nebo fašizaci Evropy?- má to vést v konečném efektu k odtržení (části) východního bloku EU a naše cílené vehnání zpět do ruského vlivu?   
Co z toho plane pro mne osobně:- mimo jiné se velmi intenzivně zajímat o to, jakým způsobem se vlastně vybírají "potřební Syřané" k integraci do naší společnosti, - o celkový přehled neziskových organizací - konkrétní výši jejich finanční podpory z kapes daňových poplatníků, konkrétní přínos jejich existence pro tytéž daňové poplatníky, jejich výroční zprávy, jejich personální obsazení atd. - samozřejmě tyto údaje jen od těch, kteří dostávají peníze od státu a nikoliv od soukromých donátorů (to už není věc státu)- no a pokud jde o EU - ač neevropský poslanec, budu hlasitě opakovat požadavek na to, aby byl v Evropském parlamentu vznesen požadavek na zřízení jeho vyšetřovací komise k prošetření činnosti Evropské komise pokud jde o zajištění ochrany a obrany Shengenského prostoru a svévolného porušování Dublinských dohod některými státy EU a konkrétní podíl na efektech obhajované nelegální migrace - zejména pak následcích teroristických útoků a obecného ohrožení bezpečnosti Evropských občanů.S pozdravem