Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2016 6:57:28 - venos

Vezmete si migranta domů?

Dobrý den, jakto že se pan Babiš obklopuje takovýmito lidmi a zřejmě má jejich důvěru?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babisuv-elitni-poradce-Budme-pripraveni-prijimat-do-nasich-rodin-lidi-tmave-pleti-372119

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2016 12:28:40 - Ing. Bohuslav Chalupa

Dobrý den.

Neumím Vám odpovědět, nejlépe bude, když se svým dotazem obrátíte přímo na pana A. Babiše, eventuálně pana J. Macháčka.

Ale abych nebyl považován za alibistu a - osobně s názory pana J. Macháčka, tedy pokud jde o jeho náhled na problematiku migrantů, zásadně nesouhlasím a po pravdě - nejsem si úplně jist, zda to bylo myšleno skutečně vážně, nebo to byl novinářský "výstřel" k rozpoutání diskuse v kontextu s názorem tak jak byl prezentován (tak jak to profesionální novináři umějí). Na druhou stranu je velmi mnoho postojů pana J. Macháčka, se kterými jednoznačně souhlasím.

Nicméně nejsem pan J. Macháček a svými názory na řešení migrační krize jsem myslím dostatečně znám. 

K tomu poradenství - víte, mohu mít poradce proto, že 80% jeho znalostí, schopností a pracovitosti mi může významně pomáhat v mé práci a pokud si to takto vyhodnotím, pak i oněch 20% (10%) eventuálních odlišností od mého vidění světa může být, i s ohledem na celkový přínos takové spolupráce, akceptovatelných. 

Nevím o tom, že by se našli dva lidé, kteří by měli 100%-ně shodné názory na úplně vše, snad v budoucnosti, až nás budou klonovat :-), ale ani to není jisté. 

A úplně na závěr - různost názorů je často jen ku prospěchu při diskusích a hledání optimálních definic a návrhů jak to či ono řešit. Když máme tzv. monokulturu, pak stačí jeden jediný problém, jediný škůdce, nemoc a je po úrodě. Když máme přírodní louku s nepočítanými rostlinnými druhy, nikdy nemůže dojít k tomu, že by se z ní, v tomto smyslu, stala poušť.

S pozdravem