Johnův poslanec se nebojí mluvit o zdraví Miroslava Kalouska

23.07.2012 6:34

Michal Babák, poslanec za Věci veřejné, řekl v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz, že ministr Miroslav Kalousek v souvislosti s prošetřováním kauzy CASA bezesporu vykazuje prvky nervozity, což je prý dáno tím, v jaké je situaci.

Johnův poslanec se nebojí mluvit o zdraví Miroslava Kalouska
Foto: VV
Popisek: Poslanec Věcí veřejných Michal Babák

Bojuje sice i za paní Parkanovou, ale jeho nervozita pramení zejména z toho, že bojuje hlavně sám za sebe, myslí si Babák. Ministerstvo obrany prý bylo řízeno právě přes Kalouska, Parkanová tam byla pouze nastrčená.

"Jednoznačně dělá pan Kalousek chyby tím, jak je agresivní a že volá vyšetřovatelům i policejnímu prezidentovi. Ve sněmovně se hovoří již déle, že pan Kalousek je již delší dobu nemocný, i s tím může možná souviset jeho iracionální chování," řekl Babák.

Nejslabší, máte Babáka!

Obecně známou věcí je, že Babák s Kalouskem mají dlouhodobě špatné vztahy. Ministr financí si neodpustil žerty na osobu poslance Babáka: Připomeňme například ministrovo tvrzení, že koaliční jednání se nese v duchu pořadu "Nejslabší, máte Babáka". Kromě toho Kalousek zpochybňoval i Babákovo vzdělání a schopnosti.

Poslanec Babák dále uvedl, že zvažuje o tom, že by se vzdal svého mandátu. Důvodem těchto úvah je deziluze ze současných praktik jeho politických protivníků. "Přemýšlím i o tom. Nyní budu měsíc pryč a budu o tom přemýšlet i s rodinou. Chování některých koaličních i opozičních politiků ve mně vzbuzuje pocit, že nevím, jestli toto je to, co bych chtěl dělat a v čem bych chtěl žít, tedy ve stresu a útocích na mou osobu," řek Babák pro ParlamentníListy.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…