Odpůrce Zemana: To bude Televarieté! Šlouf bude krásná první dáma

27.01.2013 8:12

Svoji nespokojenost s nový českým prezidentem si nenechal pro sebe novinář a bloger Fabiano Golgo. Ve svém příspěvku na blogu Aktuálně.cz píše, že Miloš Zeman (SPOZ) je vítězem soutěže Česko hledá prezidenta v kategorii zpěv hymny a nacionalismus.

Odpůrce Zemana: To bude Televarieté! Šlouf bude krásná první dáma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ve volebním štábu Miloše Zemana. Miloš Zeman se stal novým prezidentem České republiky

Anketa

Jste rádi, že vyhrál Miloš Zeman?

79%
21%
hlasovalo: 55478 lidí

"Končí prezident, který si o sobě myslel, že je bůh, a nastupuje prezident, který si o všech ostatních myslí, že jsou idioti," tak vidí Golgo novou hlavu státu.

Jeho názor se prý potvrdil hned v prvním oficiálním vystoupením. "První projev a Zeman už hýří veselým cynismem a hravou jízlivostí. Zeman už stihl pozurážet novináře, vysypat pytel citátů, políbit Bohdalku a pozdravit šéfa odborů, Zavadila, slovy 'Ahoj Jardo!'. To bude jedno velké Televarieté. Šlouf bude krásná první dáma," píše ironicky bloger.

Zeman je podle něj jako špatná bakalářská práce, z 90 procent jsou to jen citace, naráží Golgo na zálibu nového českého prezidenta vyjadřovat se s odvoláním na citáty známých osobností historie i současnosti.

Češi uchránili svět

Jedno je prý ale jisté, rohlíky totiž určitě levnější nebudou, píše bloger, který si nakonec neodpustil narážku na textovou zprávu končícího prezidenta Václava Klause, který v ní napsal, že pokud zvítězí Schwarzenberg, bude muset emigrovat: "Češi se dokonce chovali velmi odpovědně - svým rozhodnutím uchránili svět před emigrací Václava Klause."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…