Paroubkova bulvární reklama: Ať žijí naši fotbalisté

11.06.2012 8:31

Nová strana národních socialistů LEV21 fandí fotbalu. Tvrdí to s úsměvem jejich samotný předseda Jiří Paroubek v inzerci otištěné v pondělním vydání deníku Blesk. Spolu s ním drží fotbalistům palce také hokejový olympijský vítěz z Nagana Jiří Šlégr.

Paroubkova bulvární reklama: Ať žijí naši fotbalisté
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

"Už samotný fakt, že se naši fotbalisté probojovali právě na mistrovství Evropy v kopané v Polsku a na Ukrajině, považujeme za úspěch. Nyní již nezbývá než našim reprezentantům držet palce a poctivě fandit," píše Jiří Paroubek - dlouholetý fanoušek Slavie Praha, řečeno slovy inzerce.

Paroubek podporuje český sport

"Pokud chceme naše reprezentanty, ať už ve fotbale, v hokeji, atletice, florbalu, rychlobruslení atd., i nadále vídat na velkých evropských a světových turnajích, pokud společně s nimi chceme slavit úspěchy, musíme podpořit dnešní sportovní mládež a zlepšit podmínky pro výchovu nadějných mladých sportovců," vysvětluje Paroubek usmívající se z fotografie a třímající v rukou logo své strany.

"Národní socialisté si to uvědomují, chtějí s tím něco dělat, a proto je také podpora českého sportu neodmyslitelnou součástí jejich programu," uzavírá Paroubek.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…